WordPress som webbplats

WordPress webbplats

Du letar efter någon som kan hjälpa dig och ditt företag eller förening att göra en tydlig, begriplig och lättläst hemsida. Goda nyheter – du har kommit rätt! Vi lyssnar på dig. Du berättar vad ditt företag sysslar med och vad hemsidan ska göra för företaget. Efter att ha lyssnat på dina idéer och behov så utvecklar vi en hemsda som är enkel att navigera i och uppfyller alla behov i din bransch. Våra unika webbplatsdesigner flyter på ett sådant sätt att besökarna lockas att läsa mer – och vill fortsätta läsa.

Helt responsiv och attraktiv design

För att kunna driva stora mängder kvalificerad trafik till din webbplats, skapar vi din hemsida så att den lätt kan läsas på olika enheter; på dator, på laptop, på mobil, på läsplatta. Det kallas responsiv webbdesign. Oavsett vilken IT-enhet dina kunder föredrar att arbeta på, så vet du att din hemsida imponerar och stärker kundernas engagemang. Kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för ditt företag eller förening.

Webbplats

När du vill skapa en webbplats behöver du:

 •  ett domännamn,
 •  ett webbhotell
 •  ett inspirerande innehåll

Vi hjälper dig från grunden. Registrerar det namn du vill ha (om det är ledigt), med hjälp av det du berättar om verksamheten formulerar vi texter som marknadsför dina varor eller tjänster. Bilder är alltid viktigt i marknadsföring. En del människor kan se bilder framför sig när de läser en text. Andra kan inte det. Så, ju fler bilder desto bättre. Vi kan även hjälpa till med fotografering.

Inga uppdrag är för små för oss. Om du så bara vill ha hjälp med en uppdatering, ny logga eller några små förändringar så hjälper vi självklart till med det.

Oavsett om ni vill visa företagets identitet och/eller sälja era tjänster eller produkter i en webbshop så är WordPress en självklar plattform idag.

Supportavtal för din webbplats
Tyvärr är det många som skaffar sig en hemsida, men glömmer bort att ta hand om den efter en tid. En hemsida ska leva! Varje gång en kund (presumptiv eller verklig) tittar in på sidan ska det ha hänt något. En ny vara eller tjänst, veckans erbjudande, eller något annat. Många upplever det som problem att tänka hemsidan.

JL Digital kan göra det åt dig!

Vi tar hand om webbhotell och administrera din webbplats därifrån.

En webbplats behöver skötas och underhållas genom att uppdatera sidor/tillägg för att minimera riskerna för en “hackad webbplats” eller en kraschad hemsida.

Ibland kan det kännas lockande att ta ett billigt webbhotell men riskerna kan öka både i lägre hastighet och sämre säkerhet.

Läs mer om WordPress på deras officiella webbplats