Woocommerce med WordPress

Vad är WooCommerce

Om du vill sälja varor och tjänster på nätet, så är WooCommerce är ett e-handelstillägg för WordPress. Detta gör det enkelt att skapa och hantera en webbutik med rimlig flexibilitet och flera viktiga funktioner som lager- och skattehantering, säker betalning och transportintegration. Hittills har WooCommerce laddats ner mer än 27 miljoner gånger och driver 99 procent av WordPress-butikerna. Som det mest använda WordPress-tillägget för online-säljare har WooCommerce en låg tröskel att kunna bemästra och hantera, vså att det blir lätt att använda för både nybörjare och erfarna.

WooCommerce är det mest populära och utan tvekan det bästa plugin-programmet för e-handel för WordPress. Dess integration gör att du kan inkludera både utmärkta SEO-värde och e-handelsfunktioner. Nedan hittar du tio skäl att välja WooCommerce och dess fördelar jämfört med andra e-handelsplattformar.

Pris för WooCommerce med WordPress

WooCommerce är gratis i grunden och beroende på vilka ytterligare funktioner du vill ha så finns det flera bra tilläggsprogram man kan köpa relativt billigt.

Fördelar

Största fördelarna är framförallt:

Mer information om WooCommerce finns på deras officiella webbplats.