SEO, Sökmotoroptimering för din webbplats

Ranka högt på Google med relevanta sökord, Sökmotoroptimering

SEO står för Search Engine Optimizing, på svenska “sökmotoroptimering”. Det är en process där du, eller vi tillsammans, väljer ut ett fåtal ord som är betecknande för din verksamhet. Dessa kallas sökord. Vi lägger in dem i i din hemsida, men de är osynliga för besökarna, om man inte vet hur man tar fram dem. Vi skriver också en text med rubrik och en kort text som beskriver din verksamhet.

När någon gör en sökning på just dina sökord, så kommer sökmotorerna att visa upp den text och rubrik som beskriver ditt företag. Men – du har kanske hundra konkurrenter med samma sökord. Då gäller det att komma bland de allra första i sökmotorns lista. Detta löser vi bland annat genom att skriva bloggtexter med dina sökord och sprida ut dem på olika bloggar. Därigenom kommer du att få mer trafik, vilket gör att ditt företag hamnar högre på listorna som visas för de presumptiva kunderna.

Med SEO, sökmotoroptimering, så försöker man hamna så högt som möjligt hos sökmotorer som Google och Bing och Yahoo. Vi på JL Digital optimerar din webbplats för Google för dina specifika sökord så att du får så hög listning som möjligt. Vilket också skapar högre lönsamhet för din webbplats. Sökmotoroptimering är ett löpande arbete över tid för att synas och bli högt rankad i Googles sökresultat. Trafik som kommer från sökmotorerna blir också väldigt relevant då den kommer från de sökord ni valt att få en högre ranking på.

SEO är ett extremt kraftigt verktyg som genererar relevant trafik och skapar lönsamhet även på lång sikt.

Här är ett par punkter som innefattar vår SEO optimering:

Vad som händer utanför er webbplats