Backup webbplats som tjänst hos JL Digital

Backup webbplats – säkra din data!

Se till att ha ordentlig backup av din webbplats så du kan vara säker på att inte förlorar din data eller skadar din webbplats.

Självklart måste ditt företag säkerhetskopiera sin hemsida!

Som företag kan du inte förlora din webbplatsinformation inte ens en dag. Allvarliga dataförluster kan inträffa av många anledningar. Här är några exempel:

Mänskligt misstag

Även till synes oskyldiga mänskliga fel kan krascha din webbplats och göra så att du förlorar data. Regelbundna säkerhetskopior av webbplatser kan hjälpa ditt företag att snabbt återhämta sig från dessa dataförluster och få ditt företag på rätt spår.

Dataintrång

Under de senaste åren har cyberbrottslingar gjort sig skyldiga till allt fler  dataintrång, vilket resulterat i förluster av värdefull affärsdata, inklusive kundposter, register i betalningstransaktionsdatabaser och så vidare. Om hackaren lyckats är din prioritet att återställa viktiga data och återställa din webbplats utan att slösa bort tid. Det finns många tjänster för borttagning av skadlig programvara, men en säker strategi för säkerhetskopiering kan rädda ditt företag.

Naturkatastrofer

Naturkatastrofer som översvämningar och orkaner har en tendens att öka i förekomst. Naturkatastrofer kan skada  serversystem och leda till förlust av företagsdata. Skulle det hända kan du enkelt återställa din webbplats med en säkerhetskopia som lagras i ett lagringssystem i ett annat land eller geografisk plats. Serverproblem eller andra fel kan uppstå av många anledningar. Säkerhetskopieringssystem kan lagra data på fristående eller molnbaserade system..

Uppdateringen misslyckades

WordPress-uppdateringar släpps regelbundet för att förbättra säkerheten och dra nytta av nya funktioner. Detta innebär vanligtvis att du uppdaterar din huvudsakliga WordPress-version eller varje plugin / tema du har installerat. I vissa fall kan dock uppdateringsprocessen sluta med att skada eller krascha företagets webbplats.

Vi på JL Digital kan hjälpa dig med backup och säkra din webbplats mot eventuella fel.

Backup på webbhotell och i WordPress

Det finns ett antal tilläggsprogram man kan använda tillsammans med WordPress för backup från gratis till ganska stora kostnader beroende på kravspecifiering, men det stoppar egentligen där. Man bör också ha möjligheten med backup på sitt webbhotell och backuper på tre ställen för att säkra datan.

Intresserad av Backup webbplats, kontakta oss med dina frågor så hjälper vi er framåt.